fredag 24 april 2009

PysselPassion till försäljning!

Jag vill informera om att PysselPassion är ute till försäljning!

Jag vill också passa på att säga att PysselPassion kommer fortsätta precis som tidigare och ett nytt stämpelsläpp med Agnes och Melwin väntar kommer i slutet av maj :-)!

http://www.blocket.se/vi/21364707.htm?ca=14_s

Ha en skön helg!


Vänliga hälsnignar
Josephine, PysselPassion

Busiga sassafrass och kaisercrafts album

Oo oo oo.. Jag fick en hel hög med underbara Sassafrass Lass papper från nya kollektionen.
Så härligt färgglada och busiga och perfekta till ett minialbum om BusVille!
Minialbumet är Kaisercrafts härligt lättarbetade album! Alfabetet jag använt mest är American crafts tyg thickers - dolce

Framsidan:





Det blir så läcker när man klipper ut mönster ur sassafrass pappren och monterar på 3d-kuddar.




Heh. Den här sidan blev lite bisarr kan ja ju se i efterhand. nog för att Ville gillar kött men om det är just rådjur han gillar bäst vet jag inte =D




Alla N tog slut på mitt thickersark så då får man liksom uppfinna egna sätt. Här är det ett z som får fungera som N.




och baksidan;


Nu får ni sätta av in till pysselpassion och köpa er lite egna Sassafrass Lass papper att leka med i vårsolen!

/Mahlin

söndag 12 april 2009

Våriga Sassafras

Här kommer två våriga kort i rosa och orange med papper ifrån Sassafras. Jag har använt deras typiska bårder som dekoration på korten.

På det första har jag satt bården längs med högerkanten. Jag har använt en stämpel ifrån Penny black som jag har färglagt med Pro Markers och sedan skuggat mcp-teknik för ytterligare effekt. PysselPassion har nyligen tagit in polychromospennor som används för mcp-tekniken, fråga gärna i butiken om du undrar hur det fungerar.



Nästa kort viker man upp där jag har använt den molniga bården. En till bård har jag använt på nederdelen som gräs. Kortet hålls ihop med hjälp av små magneter som jag har dolt under papper. Till det här kortet har jag använt Sassafras klistermärken och chipbord-dekorationer, rikigt festliga och roliga att jobba med!


Här är insidan av kortet.


Som vanligt finns allt material hos PysselPassion. Maila (pysselpassion@telia.com) om det är något du inte hittar i butiken.

Fortsatt trevlig påskhelg önskar vi er!

fredag 10 april 2009

Glad påsk!!

Oj vad jag hade bekymmer när jag fick dom här papprena från October afternoon i min hand, inte alls min typ av papper och färger.....
Men när jag fick sitta ner med dom, så var det riktigt roligt att skapa fram nått av.
En favorit blev pappret med molnen på, blev väldigt effektfullt att sätta 3D kuddar bakom vissa, dock syns det kanske inte så bra på bilden.... Den lilla ugglan i hörnet och det färgglada molnet är från sassafrass cardstock stickers.

När dom här Bobunny papprena kom in i butiken flög jag på dom, dom var jag bara tvungen att ha....:) Kändes som sommaren var på väg in i butiken... med alla fäger.
Finns även matchande stickers från bobunny.
Även här har molnen smugit sig in....:)

Nu önskar jag er en härlig påsk helg!!




tisdag 7 april 2009

Påsken närmar sig

Ja snart är det påsk och det är hög tid att skicka påskkort. Här är ett gjort av Sassafrass papper. För att textstämpeln ska synas bättre har jag använt en dabber (akrylfärg) och målat vitt innan jag stämplade i brunt.




















Ofta går man bort under påsken och därför har jag gjort en tag som man kan hänga på ett påskägg, paket, vinflaska eller något annat. Även här är det papper från Sassafrass.
























Textstämplarna är Inkidos och övriga PysselPassions egna. Allt material förutom banden och bladen kommer ifrån PysselPassion. Hittar ni inte sakerna i webshopen kan ni maila och fråga för utbudet är större i den fysiska butiken. Jag kan rekommendera att kika lite extra på PysselPassions påskstämplar, det finns påskäggägg, påskris, Agnes & Melvin med påsktema, textstämplar m.m.

Vi önskar er en trevlig pysselvecka!

torsdag 2 april 2009

April tävling!!


Nu är det dags för månadens tävling!! Eftersom det börjar närma sig högtiden påsk, så blir temat en Påsk skiss.


Reglerna är enkla.

- Tolka fritt, vrid och vänd hur ni vill.

-Skicka din tolkning till pysselpassion@gmail.com och förminska gärna till 500*500 pixlar

- Sista inlämingsdagen är 30 april 23:59


Hoppas ni vill vara med och tävla.

Vinsten är ett litet hemligt paket som kommer att utses några dagar efter den sista april.
Lycka till Monica & Hella




Det är ingen hemlighet att jag tycker mycket om Sassa Fras papper, att de har en härlig blandning av mönster, färger och dekorationer som är enkla att jobba med. Tillsammans med October Afternoon och Pink Paislee är de här mina klara favorittillverkare, och Fia har massvis av dessa härliga papper på PysselPassion. I tisdags fick hon exempelvis in massor av Pink Paislee papper som jag slängde mig på med en gång. Så nu är jag en lycklig ägare av ännu fler sådana. Ok, nog babblat om papper, det finns i allafall massvis av sådant härligt!

Anledningen till varför jag överhuvudtaget började prata om Sassa Fras var för att jag den här månaden fick skapa med just dessa papper. Ett DT-paket med både papper och dekorationer som skulle utvecklas till en sida. Jag valde att hålla sidan ganska enkel eftersom att papprena talar sitt eget språk och i min mening annars kan bli för röriga. Jag började med att skriva ut foton från vår Mallorca resa eftersom jag tyckte att de passade papprena perfekt. Därefter såg jag till att lägga ut fotona där jag vill ha dem och började flytta runt papper och dekorationer tills jag blev nöjd. Blommorna jag har använt är helt klart en ny kärlek, blommor MED blad, och är inte färgerna bedårande? Jag älskar dem! Iallafall så blev slutresultatet som på ovanståde bild. Flera foton och härliga papper.
Nästan allt material finns hos PysselPassion, finns de inte i webshoppen så kan ni mejla pysselpassion [at] telia.com :)

Vilken är din favorittillverkare vad gäller papper?

onsdag 1 april 2009

Vinnaren i mars månadstävling!

Hej kära vänner, pysslare och härliga besökare!

Nu är det dags att presentera vinnaren till mars månadstävling, för det är ju trots allt april, och deadline var igår :P

Det har kommit in en hel del fina bidrag, både layouter och kort, och det är verkligen jätteroligt att se så många olika tolkningar av en skiss. Jag känner personligen att det är otroligt inspirerande att kika igenom era bidrag eftersom det alltid dyker upp någonting nytt man själv inte tidigare testat. Med detta vill jag alltså säga TACK för alla fina bidrag och all inspiration som hittat till vår inkorg! Det är nu dags att presentera en vinnare!!

Motiveringen lyder som följer:

Med ett sinne för balans, härliga fäger och en förmåga att uppmuntra går priset till Pia Falk!! Grattis Pia! Ett jättefint kort och en toppen tolkning som fastnade på näthinnan och som piggar upp och gör en glad. För visst blir man väldigt glad av det här kortet som Pia har gjort?

Mejla din adress till pysselpassion@gmail.com så ska vi ordna så att en liten vinst dimper ner i din brevlåda inom kort :)