onsdag 20 april 2011

Påskerbjudande i shopen

Påskerbjudande som gäller hela april ut.

Nu kan du köpa ett paket med 5 olika studentstämplar till reducerat pris.
Det ingår texter såsom studentbilder och du får välja om du vill ha
"Agnes tar studenten" eller "Melwin tar studenten".
Paketets ordinarie pris är 251 kr men nu betalar du endast 199 kr!
Passa på, det är hög tid att börja tänka på festligheterna redan nu.
Glöm inte kika på konfirmationsstämplarna också :-).
























måndag 18 april 2011

Fler påskägg

I fredags hade jag besök av en kopis o hennes dotter i butiken. Här vill jag visa alla fina ägg de tillverkade. En riktig äggkavalkad, titta o njut.




Detta ägget har målats med grön akrylfärg och sedan dekorerats med blommor o blad. Även grönt organzaband. Kortet är gjort av PionDesigns bilderark med vårbilder.




Här ett ägg som dekorerats med Tim Holts tejp och sedan målats med krackeleringsfärg. Den fina spetsen är blomband från Reprint. Även här är kortet från PionDesign.




Här har vi använt oss av dekopauge. Servetterna kommer från Gårdby Café och detta ägg är tänkt som ett mer "året runt" ägg.




Ytterligare ett ägg gjort med dekopauge. Även hjärtat är köpt i Gårdy.




Sist men inte minst, Brun krackeleringsfärg ovanpå tejpen från Tim Holtz.

lördag 16 april 2011

Vinnaren är.....

NU ska ni äntligen få veta vem som kommer att få stämplar i brevlådan nästa vecka.

Vi har dragit en vinnare och den personen är:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

är ni nyfikna?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ok, vi avslöjar att kommentar nr 6 blev vinnare

och den som skrev den är EMELIE


Grattis Emelie till vinsten! Maila mig din adress så kommer stämplarna på posten.

Hoppas att du får stor glädje av dem.

Snart....

Om en liten stund kommer vi att tala om vem som blir vinnaren av stämplarna från PysselPassion. Men vi håller er på sträckbänken en liten stund till :-).


söndag 10 april 2011

Dekorerad flaska

I går kväll var vi bortbjudna på middag hos goda vänner och tänkte då att en vinflaska kan ju vara trevligt att ha med sig. Blev så inspirerad av att prova på att dekorera en vinflaska när jag tittade in i Annelis, http://anneliscrapkort.blogspot.com/. Har du inte besökt hennes blogg tycker jag absolut att du ska göra det. Så här blev min flaska färdig.


Har använt mig av papper från Pion Design, Liljekonvalj och även det fina bildarket med vårbilderna.

En liten charm också.


På baksidan har jag gjort en korsettknytning med grönt organzaband som passar till det fina pappret.


Närbild på den fina bilden från bildarket. Blommorna kommer från Reprint och stråt med pärlorna från Inkido.

Ett lätt sätt att göra en enkel flaska lite mer dekorativ, kommer garanterat att bli fler för det var väldigt roligt.


Tack för titten!

Thank You

fredag 8 april 2011

Påskäggskurs 13 april

Onsdagen den 13 april är det återigen dags för kurs. Denna gång kommer vi att dekorera påskägg och vi provar olika tekniker. Ett väldigt roligt sätt att pynta till sitt alldeles egna personliga ägg, ingen kommer garanterat att ha ett likadant. Kursen kostar 295 kr och vi startar kl 18,30 och håller på till 21,30.

I priset ingår allt material som vi behöver för kvällen och en enklare fika. Välkomna med er anmälan, begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

Pysselkväll

På torsdag 14 april kör vi igång med pysselkväll, kommer att bli fler framöver men är inte riktigt bestämt när. Intresset får utvisa vilka dagar som passar bäst. Pysslandet startar kl 18.30 och håller på till ca 21.30. Var och en tar med sig det man vill pyssla med och det går givetvis bra att handla i butiken under kvällen. Kostnad för kvällen är 40 kr och då kan man låna verktyg på plats, såsom skärmaskin, cuttlebug med div dies, QK-tång, stansar.

Obligatorisk anmälan då det är begränsat antal platser. Anmälan sker via mail pysselpassion@telia.com eller på tel 0485 - 600 395. Det går också bra att komma in i butiken och anmäla sig. Hoppas vi ses på torsdag!





torsdag 7 april 2011

Presentkort

Ni har väl inte missat att ni kan köpa presentkort även i webshopen. Presentkortet kan användas som betalning både i fysiska butiken i Borgholm och när ni beställer över nätet. Kanske en bra present att lägga i påskägget istället för en massa godis, ibland kan det ju bli för mycket av den varan också. Eller varför inte köpa några fina vår o sommarstämplar, garanterat uppskattat av många.

tisdag 5 april 2011

Vilket skulle du vilja ha?

Här ett före- och efterkort på påskägg som jag dekorerat. Vilket skulle du vilja ha eller kanske ge bort? Tycker själv inte att valet skulle vara särskilt svårt, visst är det väl roligare att få ge ett egenhändigt dekorerat ägg. I helgen var det min mamma som fick ett lite för tidigt påskägg fyllt med smaskig choklad och det var uppskattat.


Behöver jag tillägga att det var ägget till höger hon fick av mig :-)

Ha en trevlig fortsättning på veckan!


Chick

fredag 1 april 2011

Lördagen den 2 april

I morgon lördag, 2 april, håller jag stängt i butiken i Borgholm. Jag ska nämligen på bröllop! Min lillebror som inte är så liten längre ska gifta sig. Öppnar sedan igen på onsdag 6 april, men som vanligt går det bra att ringa om det är något akut. Tills dess ha det så bra och hoppas ni får en trevlig helg i det utlovade härliga vårvädret.