torsdag 11 december 2008

Sugna på lite inspiration?

Visst är ni väl sugna på lite inspiration? I butiken finns massvis med läckra papper och härliga dekorationer, och jag har fått chansen att arbeta med lite av allt det härliga som finns. Dessa layouter och kort kommer från ett kit som plockats ihop på vintertemat, men alla papper och die-cuts finns också att köpa var och en för sig. Det första som blev till var dessa två layouter där jag använt mig enbart av material som fanns i kitet, det enda jag själv har lagt till är en svart penna för att skriva texten samt strecka runt alla kanter. Den översta layout "Den årliga skidsemester" pryds även av 3d-lack och glitterlim som bildar snöstjärnor.
Layout nummer två är ett resultat av användandet av en del die cuts. Båda bårderna, över och under pappret, är die-cuts, lika så journalingrutan, stjärnan och texten joy i översta vänstra hörnet. Alfabetet jag använt ingår också i paketet och kommer från Basic Grey, precis som alla dekorationer jag använt också är en del av kitet.
Båda korten här nedan är spillbitar från det som fanns kvar. Ett 12*12 ark med die-cuts är stort och rymmer mycket härliga små figurer som man kan göra en hel del roligt med. Jag har använt ytterst lite mönstrat papper och har istället låtit die-cutsen få synas lite extra. Det var riktigt roligt att göra det här!Hoppas jag kunnat inspirera er lite såhär i vintertider. Är ni sugna på ett liknande kit? Finns det inte i webshoppen, mejla isåfall butiken på: pysselpassion@telia.com

1 kommentar:

  1. Kul med lite inspiration! Jättefina, speciellt julkorten som jag gillade mycket!

    SvaraRadera