fredag 21 november 2008

Info om poäng och vinnare..

Era poäng då undrar ni säkert. Ja, ni har samlat och samlat på era poäng men som vi har sagt tidigare så var de bara till för att ta er till final. Men, de som ligger allra högst i poänglistan ska inte gå helt lottlösa. Som ni ser nedan har vi omformulerat de höga siffrorna till lite lägre för de i den precisa toppen av listan, som en liten belöning för det idoga samlandet.

När ni nu sen skickat in era bidrag kommer vi i juryn rösta enligt ett poängsystem.

VI som röstar:

Josephine och Ulle –pysselpassion, Mahlin, Malin, Hella, Anna, Monika och Linda –Designteam.

Vi kommer tillsammans att dela ut 280 poäng totalt via våra röster. Var och en av oss har en 5, 4,3,2 och en 1:a att dela ut i varje delutmaning denna vecka. Vi kommer även gå tillbaka och titta på alla era bidrag i denna tävling och varje jurymedlem får en 3:poängare att dela ut till den de tycker har varit allra bäst sett till alla bidrag sammanlagt.

Jag berättar om detta enbart för att ni ska veta hur det kommer att gå till när vi utser vinnare. Vi kommer dock inte att gå ut med den slutliga poängsumman efter vårt röstande – vi kommer bara presentera vinnarna , även om jag tycker att ni alla är vinnare för att ni har tagit er ända till finalen efter så himla många veckors kluriga utmaningar!

Jessica Blixt Wendin 5

Birgit Edblom 4

Elin Hertz 3

Diana Aspegren 3

Maja stokk 3

Lotta Holmström 2

Caroline Rundby 2

Caroline Schultz 2

Andrea Berglind 2

Lilie Drugge 2

Sofia Nilsson 1

Petra Karlstrand 1

Susanne Söderback 1

Resterande finalister börjar om helt från noll men denna gång är det inte lika svårt att komma ifatt som det varit tidigare. Nu handlar det enbart om ert skapande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar