lördag 1 november 2008

Pysselpassion Idol - Vecka 4

Oo nu gissar jag att ni har varit inne kanske en och två gånger för att se om något dykt upp men.. familjen gav mig minsann sovmorgon idag.. tjoho!! Den tackade jag och tog emot gladeligen!

Igår var det schlagertema i idol och nu är det dags för oss att bli inspirerade.. Det är återigen så att man kan välja mellan 2 utmaningar. En BOM-utmaning (BOM = Boken om mig) och en annan utmaning.

Bonusprodukt vecka 4: Tejp! Det måste vara synlig tejp och inte under något foto eller så. Vilken tejp som helst, frystejp, kirurgtejp, eltejp, packtejp, mönstrad tejp, ja vilken tejp som helst..

Använd tejp på ditt alster och det ger dig 20 poäng.

Nå, vad kan ni nu då välja på för utmaningar..

BOM-utmaning vecka 4


Idoldeltagarna fick välja var sin schlagerlåt . Din utmaning blir att göra en LO på temat "Ett schlagerminne". Det behöver inte ha detta som titel och schlagerminne är inga ord som måste finnas med, men du ska ha utgått från tanken på ett schlagerminne när du skapade. Du förklarar din tanke i ditt mail (jag ser fram emot många intressanta tolkningar).

Som en extra twist vill vi även att du använder dig av färgen rosa någonstans.

När du mailar in ditt bidrag vill vi att du förklarar hur du tolkat temat och om du har dold journaling vill vi gärna att du skriver en liten resumé av din text till oss i mailet, så vi vet vad det är för händelse som påverkat dig. Är du berättigad till någon annan poäng (order hos PP, stämpel från PP eller bonusprodukt) så måste du ange detta i ditt mail.

Eller om inte detta lockar dig så kan du istället välja att göra följande utmaning istället...

Utmaning 2 - vecka 4

Utmaningen består i att göra ett kort eller en LO med tema från någon av låtarna igår.

Det börjar verka kärlek banne mig, Stad i ljus, Michelangelo, Johnny The Rocker, Min Kärlek Främling, När vindarna viskar mitt namn

Självklart finns det små twister här med.
Utöver temat vill vi att du använder

* färgerna rosa och rött (du får lägga till andra färger med)

* ska glittra

* blommor

* och du får inte använda dig av Cardstock.


När du mailar in ditt bidrag vill vi att du skriver vilken låt du inspirerats av och hur du tolkat den och förtydliga gärna var på ditt alster vi hittar rosa, rött, glitter och blommor om det inte är jättetydligt och lätt att se. Är du berättigad till någon annan poäng (order hos PP, stämpel från PP eller bonusprodukt) så måste du ange detta i ditt mail.

*******

Vi uppmuntrar fantasi, kreativitet och egna lösningar, så länge som du även uppfyller tävlingskraven.

Du får självklart göra båda utmaningarna MEN du kan bara tävla med ETT bidrag!

Hur är det nu med de där 24 timmarna nu när tävlingen faktiskt postas på såhär, mitt på förmiddagen. Ni är ju vana vid någon extra timme sådär så deadline för inlämning inom 24 timmar är söndag 2/11 kl. 11.00.

Kom ihåg att läsa reglerna noga, det är upp till er själva att ha koll. När ni skickar ert mail med ert bidrag betyder det att ni har läst och accepterat reglerna. Har du några frågor så ställ dom via mail eller i tråden Pysselpassion Idol FAQ.

Du skickar ditt bidrag som en bifogad fil via mail till pysselpassion@gmail.com . Filen får vara max 500x500 pixlar. Döp din fil till Vecka4dittnamn. (Till exempel Vecka4MahlinAndersson) Även ditt mail bör vara märkt med detta som titel/ämne. Endast en bild per alster. För att vara säker på att få rätt antal poäng så förtydliga i ditt mail vad du använt/gjort för att tjäna in dina poäng.

Vi hoppas att ni hinner med något bidrag även denna vecka trots pågående maskeradande, festande och cybercroppande..

Lycka till från Pysselpassion med DT via Mahlin

PS..5 extrapoäng om du får med något av Idol-namnen på din LO/kort
Lars, Anna, Robin, Johan , Alice, Sepideh eller Michelangelo

12 kommentarer:

 1. en fråga bara.... ang namnen som ger lite extra.... ska det verkligen vara michelangelo?- och inte han som sjöng den?

  /mojmojmoj

  SvaraRadera
 2. Nä, det ska vara Michelangelo, det var ju Robin som sjöng den, å Robin står redan med. michelangelo slängde jag med på lite bus bara, någon kanske har nytta av det!

  SvaraRadera
 3. Räknas dymoremsor som tejp? Det borde det väl göra?

  SvaraRadera
 4. Lambisoft: Vilken svår fråga.. Det är ju klister på baksidan och det är en remsa, men du kan ju inte tejpa ihop något med det å andra sidan. Dymo är mer en dekoration.. jag vet att det heter dymotape men jag vill ju se kreativitet med ovanlig tejp liksom. Fast jo, dymo är tejp!

  SvaraRadera
 5. Efter drygt fyra timmar är mitt bidrag ihopkåpat. En vanlig LO med en ovanlig deko. Vad jag ÄLSKAR dessa utmaningar som sätter igång kreativiteten till max!

  SvaraRadera
 6. Inte lätt att utan cardstock...men mitt är kort är klart och inskickat!Kul med utmaningar!

  SvaraRadera
 7. Det har trillat in en hel hög med bidrag! Jag har inte hunnit bekräfta några bidrag ikväll, jag har faktiskt också pysslat.. NI är så duktiga! jag ska försöka hinna bekräfta mail imorgon innan eller efter svärisarnas besök..

  SvaraRadera
 8. Mitt bidrag skickades in inatt..i samma minut som Mhalin skrev här faktist hehe..men jg var för trött för att berätta att mitt var inskickat..

  SvaraRadera
 9. Men åååååh att jag inte såg det där med namnen som gav 5 poäng extra, jag heter ju Anna, hade lätt kunnat klämma in mitt namn ju,suck. Man ska läsa ALL text liksom ;)

  SvaraRadera
 10. Ni micklar till utmaningarna så att det blir svårare och svårare...puh..men jag fick ihop ett bidrag som jag skickade in ca 10 minuter i elva, efter ett himla funderande hur jag skulle förklara mina tankar.

  Men skoj är det =)

  SvaraRadera
 11. När är den sista tiden bidraget får komma in?? I morgon? kl ?? =)

  SvaraRadera