tisdag 7 oktober 2008

Pysselpassion Idol Regler och Poäng

Vi har ett gäng officiella regler för denna tävling. Läs dem noga!


* Varje lördag innan 15.00 presenteras veckans utmaning. Utmaningen presenteras i Pysselpassions blogg. Alla utmaningar har på något sätt inspirerats av Veckofinalen i idol dagen innan.


* Deadline för varje utmaning är på onsdagar, senast en minut i nio vill vi ha ditt bidrag.


* Du binder inte upp dig för någonting utan det är helt valfritt om du vill delta varje vecka. Däremot så tjänar du på att vara med så ofta det går då finalveckan bara är öppen för de tävlande som har flest poäng.


* Det är absolut inget krav att följa idol på tv. Utmaningarna är inspirerade av veckofinalerna men man behöver inte ha sett programmet för att kunna vara med.


* Tävlingen består av 6 olika utmaningar öppna för alla, den sista utmaningen är en finalutmaning för de ca 25 tävlande med flest poäng. Hur finalutmaningen kommer att se ut får ni mer information längre fram.


* 2 veckovinnare kommer att utses varje vecka. Dessa vinnare kommer vi posta i bloggen, en på torsdagen och en på fredagen. Vinsten består i extra många poäng, att bli uppmärksammad i Pysselpassions blogg men du vinner även en liten pysselvinst från butiken. Vinnare utses av medlemmar ur Pysselpassions DT, deras beslut går ej att överklaga.


* Ditt bidrag måste vara nytt, skapat för just den här tävlingen. Ditt bidrag får inte ha visats tidigare.


* Du kan bara tävla med ett bidrag varje vecka.* Både kortmakare och scrappare är välkomna att tävla. Både kort och layouter är tillåtna.* Håll ditt bidrag hemligt tills deadline passerat. Du får alltså inte publicera ditt bidrag i din blogg, på forum och i gallerier förrän efter onsdagar kl. 20:59.


* Pysselpassions Idol kommer att presenteras i vår blogg den 3 december


* Vinnare utses av Pysselpassion och dess DT - deras beslut kan inte överklagas.


* Ibland kommer det dyka upp extra chanser till att samla in poäng. Dessa kan vara tidsbegränsade eller till och med begränsade i antal. Så håll utkik i bloggen efter bra chanser och erbjudanden även söndag – onsdag så att du inte missar en chans till extra poäng.


* Priser – Första pris är en gäst-DT plats i januari men även en pysselrelaterad produkt till ett värde av ca 700 :-. Vi delar även ut ytterligare pysselrelaterade vinster till ett värde av 2000:-


* Varje fredag lägger vi ut en lista på de 25 med flest poäng i bloggen. Vi har självklart en lista på alla tävlandes poäng men vi har inte tid och möjlighet att svara på frågor och mail om enskilda tävlandes poäng. Var vänlig respektera detta.


* Har du frågor går det bra att ställa dom som en kommentar här i bloggen eller maila oss på pysselpassion@gmail.com Märk ditt mail med rubriken "frågor". Vi svarar så fort vi kan. Innan du ställer din fråga kan du också titta I blogginlägget med titeln "Pysselpassion idol FAQ" Där vi kommer uppdatera med de frågor vi får in.


* Du skickar ditt bidrag via EMAIL,till adressen pysselpassion@gmail.com. Skicka ditt bidrag som en bifogad fil. Filen får vara max 500x500 pixlar. Döp din fil tillVecka_(aktuell vecka)dittnamn. (Till exempel Vecka3MahlinAndersson) Även ditt mail bör vara märkt med detta som titel/ämne. Endast en bild per alster.


*Vi förbehåller oss rätten att lägga till punkter till detta dokument, i de fall vi ser att det behövs.


Den viktigaste regeln av alla..


* Ha kul och njut av ditt skapande!!


Såhär samlar du dina poäng:

Maila in ett bidrag inom 24 timmar – 30 p.

Maila in ett bidrag inom 24-48 timmar 15 p.

Maila in ett bidrag – 10 p.

Använda bonusprodukt- 20 p.

Använda Pysselpassionstämpel (ange var/hur i ditt mail om detta inte är jättetydligt) – 15 p.

Använda material inhandlat på pysselpassion den senaste månaden (ange ordernr eller bifoga foto på kvitto, varje köptillfälle är bara giltigt en gång). – 30 p.

Bli utvald till veckovinnare – 75 p.

+ att det dyker upp extrachanser i bloggen när du minst anar det…


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar