torsdag 30 oktober 2008

mer om kittet

Lite information kring tävlingskittet till vecka 6 (start: 15/11)

Från och med klockan 18 ikväll torsdag går kittet att köpa i butiken..

Kittet kostar 125 kronor, inklusive frakt (inom sverige). Faktiskt värde på produkterna är 105 :- (hämtar du i butiken så reduceras priset eftersom det inte ska frankeras!)

I kittet finns det mönstrade papper, cardstock, alfabete och dekorationer .. Allt du behöver för att göra en Layout med andra ord. Vi har valt att ha hemliga kit men vi kan avslöja att det finns två olika kitt och det är slumpen som avgör vilket man får. Det är inte omöjligt att man råkar på något av Bo Bunnys läckra prickpapper. *mums* Då det bara finns ett begränsat antal kitt så kommer butiksflickorna uppdatera bloggen ifall/när kitten tar slut om det sker innan fredagkväll. Butiken håller sedan stängt lördag, söndag så lägger du en beställning då så kommer det dröja till måndag innan du får besked om kittet fanns kvar eller ej.

Under förutsättning att det finns kitt kvar så har du möjlighet att beställa fram till den 6 november. Vi vill ha din betalning senast den 10 november för den 11:e ska ordrarna lämnas över i postens händer.

Även ni Norrköpingsbor som vill hämta i butiken behöver lägga en order i webbshopen, men skicka ett mail till pysselpassion@telia.com och berätta att ni vill hämta!

Invänta alltid personlig bekräftelse innan du betalar!

Ni som undrar lite vad som gäller med hur mycket poäng vs. teknik och allt sådant gällande vecka 6. Ja.. det kommer klargöras ju närmre vi kommer men lite enkelt kan man väl säga att har man kit - enklare utmaning och många poäng.. Vill man ha lika många poäng men utan att handla så finns det självklart möjlighet till det - då är det en utökad teknikutmaning som gäller för detta.

Det är alltså inget krav eller måste att köpa ett kitt. Men det kanske finns fler som är som jag å älskar kittävlingar.. Då tycker jag att du slår till!

Nu ska ja inta lite middag och sedan återkommer jag med veckans första veckovinnare..

/Mahlin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar