fredag 3 oktober 2008

Lite bilder från PysselPassions fysiska butik

Vi har ju som många kanske redan vet en webshop, men vi har även en fysisk butik i Norrköping som vi är mycket stolta över. Efter att ha flyttat till en ny lokal för en tid sedan är vi nu mycket nöjda med både läge och storlek. Ytorna är välutnyttjade och man får en bra överblick över lokalen. Här kommer några nytagna bilder för er som är nyfikna på hur vår fysiska butik ser ut.


Här ser ni några av stämplarna från PysselPassions senaste kollektion, nämligen höstkollektionen som släpptes för några veckor sedan. Som ni ser på bilden utökas ständigt utbudet av PysselPassions egna stämplar och det finns nu ett ganska stort antal att välja mellan.


Här finns många härliga papper att välja och vraka mellan. Bland annat Kaiser Craft, Basic Grey, Making Memories och många många fler märken.


Detta är synen som mötte alla pyssel och inspirationssugna människor som kom till butiken igår för att titta på allt nytt och fräscht som droppat in på PysselPassion den senaste tiden. En hel hylla med färgsprakande och härliga blommor att fästa ögonen på och kanske handla hem.

Några av de dies och alfabet som finns att inhandla i den fysiska butiken. Utbudet är ganska stort och alfabeten är otroligt härliga och både dies och alfabet finns i många tänkbara och härliga former och utföranden.


För den som tycker om att skapa kort finns en hörna med massor utav härliga papper och kuvert att välja och vraka ibland. Här finns möjligheter.

Hoppas att ni blev lite nyfikna på PysselPassions fysiska butik och kommer in för en liten titt någon gång.

1 kommentar:

  1. Hej! Kul att ni har kommit igång med att uppdatera bloggen oftare. Ska bli kul att se mer på den framöver.

    SvaraRadera