lördag 25 oktober 2008

Pysselpassion Idol- Vecka 3

Nu vet jag ju att det är en massa saker på gång I helgen.

Här i Norrköping är det bröllopsmässa (Gå gärna förbi i Pysselpassions monter om ni har vägarna förbi), i norr är det väl ett gäng mässor.. Ja, det är full rulle i alla fall och vi hoppas att några av er hinner vara med och pyssla, för att öka på chansen slänger jag upp utmaningen redan mitt i natten ifall någon ska iväg tidigt imorgon och vill hinna läsa..

Det är en himla massa på gang poängmässigt känner jag. Vad är det för extragrejer denna vecka att hålla reda på förutom det som står HÄR.

• Har du handlat julstämplar enligt erbjudandet tidigare i bloggen, glöm inte ange det i ditt mail. Du får 30 poäng direkt för detta och ytterligare 30 runda 4 eller 5 när du använder materialet ur ordern.
• Jag har själv altrat och altrat denna vecka och nu tycker jag det är dags att vi får se lite alter ö
även från er.. De som vill, får altra denna vecka, alter ger en extra 10 poängare (gäller denna vecka) Att altra betyder att förändra något, att dekorera/scrappa vad som helst som inte är ett kort eller Layout. Detta är absolut inte ett tvång eller krav!
• Ni som blev värvade förra rundan får era extrapoäng denna vecka!
• Att värva en vän och få poäng kommer bara gälla denna runda också.

Övriga regler och sånt finns som vanligt HÄR, du kan också lämna en kommentar med din fråga eller skriva ett mail.

Veckans utmaning v.3
Bonusprodukt: Något clear/transparent. Det kan vara vad som helst, bara det är genomskinligt. Du berättar var och hur i ditt mail.

Den här veckan var det ABBA-tema i idol. Tidigare veckor har vi haft ganska mycket fokus på att vissa produkter ska finnas med. Den här gången får ni använda precis vad ni vill hur ni vill på vilket sätt ni vill

Men, temat på ditt bidrag ska vara något av följade 4 låttitlar från fredagens idol.

SOS

Lay all you love on me

Does your mother know

Thank you for the music


Vad vi menar med tema? Att du kan förklara för oss i ditt mail hur det hör ihop, Orden behöver inte finnas med på ditt bidrag och rubriken är helt valfri men du ska inspireras av och utgå ifrån någon av dessa låtar. Kom ihåg, vi gillar verkligen kreativa lösningar och spektakulära idéer. Det är du som ska övertyga oss =)

När du mailar in ditt bidrag vill vi att du skriver var vi hittar din genomskinliga produkt, vilken låttitel du valt och hur du tolkat den/inspirerats av den! Är du berättigad till någon annan poäng (order hos PP, stämpel från PP eller bonusprodukt) så måste du ange detta i ditt mail.
*******
Vi uppmuntrar fantasi, kreativitet och egna lösningar, så länge som du även uppfyller tävlingskraven. Tänk lite som bildfrågan i Så ska det låta.. Att det är svårt att göra fel för med en kreativ och fiffig motivering så får man igenom det mesta! =)

Jag ger er några extra timmar, det har liksom blivit en vana.. så alla bidrag som inkommer i vår mailbox innan söndag 26/10 kl. 10.00 (vintertid) får poäng för inom 24timmarsgränsen! Men sista inskick är fortfarande onsdag kl. 20:59

Kom ihåg att läsa reglerna noga, det är upp till er själva att ha koll. När ni skickar ert mail med ert bidrag betyder det att ni har läst och accepterat reglerna. Har du några frågor så ställ dom via mail eller i tråden Pysselpassion Idol FAQ.

Du skickar ditt bidrag som en bifogad fil via mail till pysselpassion@gmail.com . Filen får vara max 500x500 pixlar. Döp din fil till Vecka3dittnamn. (Till exempel Vecka3MahlinAndersson) Även ditt mail bör vara märkt med detta som titel/ämne. Endast en bild per alster. För att vara säker på att få rätt antal poäng så förtydliga i ditt mail vad du använt/gjort för att tjäna in dina poäng.

Heja heja, spring till pysselrummet direkt och sätt igång skapandet.

Lycka till från Pysselpassion med DT via Mahlin

15 kommentarer:

 1. Åh, detta ska bli skoj! Fick en idé direkt. :)

  SvaraRadera
 2. Denna vecka blir det klurigt... inget som poppar upp i hjärnan överhuvudtaget... men jag bidar min tid...

  SvaraRadera
 3. Hade en idé redan igår, modifierar om den nu och hoppas att jag får ihop det :-D

  SvaraRadera
 4. Er tävling verkar väldigt kul, men jag undrar om det är nån idé att hoppa på den så här sent, när jag missat så många poängchanser redan?

  SvaraRadera
 5. Katrin: Det finns många olika sätt att samla poäng på så visst kan man fortfarande hoppa på. Det finns ju små priser även för veckovinst också =)

  och verkar det kul så tycker jag absolut att du ska hänga på.

  SvaraRadera
 6. Ja jag sprang till pysselrummet och kom just ut därifrån..;)efter 5timmar!!! Men nu är det inskickat och klart! Kul och inspirerande utmaning!

  SvaraRadera
 7. en fråga...=) Ska man göra en lo och även altra o få poäng?? Lr väljer man 1 av alternativen??

  SvaraRadera
 8. Sara, du väljer ett alternativ.. ett kort eller en Lo eller något altrat! =) Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Jag fick en idé direkt imorse och satte snabbt ingång. Jätte kul var de! Men nu är jag lite orolig för ajg skickade in mitt på förmiddagen men har inte fått något svarsmail och de fick jag ju förra veckan. Tänk om de inte har kommit fram!!

  SvaraRadera
 10. Ida, ditt mail har kommit fram, jag har bara inte haft tid att svara på allas mail ännu =) Ni är så snabba och jag har haft fullt upp.. men svarsmail kommer, som vanligt!

  /Mahlin

  SvaraRadera
 11. Så nu var även mitt inskickat och klart =)
  Det var riktigt skoj denna gång.

  SvaraRadera
 12. Ja då var mitt inskickat. Visst är det kul det här!

  SvaraRadera
 13. även jag har fått in mitt bidrag nu i sista minuten som vanligt :-) men jag har en liiiten önskan..eftersom det mässan i Tibro nästa lördag så hoppas jag nästa veckas utmaning kommer ut tidigt då med...?? så jag kan ta med mig den...för det är såå himla skoj det här...

  SvaraRadera
 14. Era utmaningar har haft en konstig inverkan på mej, jag börjar bli lite orolig över min mentala hälsa "hackar tänder"....
  Jag har börjat att ställa klockan på söndagarna, för att komma upp i tid, och hinna fotografera och skicka in mitt bidrag innan tio!!!!

  Borde jag söka för detta, eller???

  =)

  SvaraRadera
 15. Bittan: jag kan inte lova att jag får ut den tidigare så försök ordna en backup att nån annan kan kolla upp för säkerthets skull..

  Elsamaja.. hihi.. vad SÖT du är då.. Du behöver inte söka för dina besvär, detta är en helt normal biverkning =) hihi.. Det kommer gå över innan lucia!

  SvaraRadera