onsdag 29 oktober 2008

Imorgon händer det grejjer

Hej på er..
Det är ju väldigt populärt att ha tävlingskit till tävlingar och utmaningar nu för tiden och vi vill ju inte vara sämre.. Pysselpassion har satt ihop ett litet tävlingskit som ni kan använda i veckas 6s utmaning.. För att kitten ska hinna postas och komma fram i tid så släpper vi kitten redan imorgon kl. 18. Det kommer mer information imorgon men kort sagt så betyder det ju att tävlar man med kit så får man lite fler poäng än de andra i sista deltävlingen men man får såklart poäng som vanligt utan kit så det är inget måste! Alla får fortfarande vara med vecka 6.

DEt finns bara 30 kit att tillgå så det kommer att vara först till kvarn som gäller. VI återkommer imorgon med mer info..

Så torsdag kl. 18, lägg in det i planeringen!

Vi ses!

Hej igen..
Ett litet tillägg från coachen =) Jag känner att jag vill säga några ord, för jag vill inte att alla våra happenings och bus ska uppfattas på fel vis.. nej fy.. Dessa tävlingskitt är inget vi har hittat på för att tjäna storkovan på. Det är jag, Mahlin, som tycker att det är så fantastiskt kul att själv vara med i utmaningar där man köper ett kit man inte vet hur det ser ut.. Så självklart vill jag ha med ett sånt här med.. Vi har full förståelse för att man inte kan hålla på och handla handla handla, det är heller inte meningen (även om vi uppskattar alla kunder väldigt mycket, såklart).
Vecka 6, kit-veckan, kommer det utöver den vanliga utmaningen och kit-alternativet även finnas en möjlighet att ta fler poäng via en extrasvår teknikutmaning. Så även om man inte kan handla kit så har man en möjlighet att ta mer poäng även om det kanske blir en väldigt klurig extradel! Allt vi vill är ju att ni ska ha KUL! och skapa!

/Mahlin

4 kommentarer:

 1. Jaha... Vad gor man om man bor pa Nya Zeeland da? ;)

  SvaraRadera
 2. Kul med olika typer av utmaningar och poängsamlande, men ärligt talat tycker jag det börjar bli lite väl mycket möjligheter att köpa sina poäng genom att handla i butiken. Även om det aldrig är något krav att handla så finns möjligheten att köpa sig till vinst i tävlingen, och det känns inte kul.

  SvaraRadera
 3. Scrapmom, det var tråkigt att det känns så, det är nämligen inte meningen.

  Det finns inte heller någon chans att köpa sig till en vinst eftersom den sista tävlingen inte längre handlar om poäng.

  SvaraRadera
 4. Älskar kitutmaningar =).... få se om det finns något kvar... jobbar ikväll...

  SvaraRadera