måndag 13 oktober 2008

Full med kärlek

Bloggen är full av roligheter nu, och vi är jätteglada för alla härliga bidrag som ramlat in i vår inkorg. Det är så roligt att se att många gillar Idol-tävlingen och vill delta. Vi har fått många härliga och kreativa tolkningar och vi vill såklart ha fleeer :) Och kom ihåg, man behöver inte följa Idol för att vara med, det enda som gäller är att man uppfyller kraven för tävlingen.

Mitt bland alla regler och utmaningar tänkte jag inspirera er med ett alster fullt av kärlek. Layouten är inspirerad utifrån Ted Gärdestads låt "För kärlekens skull". Eftersom jag i vanliga fall jobbar med enbart ett eller två kort kände jag att det kunde vara roligt att utöka min repetoar lite och valde att använda samma bild, men två svartvita och två i färg.

Materiallista:
Mönstrade papper: Basic Grey Sugared Cherised,
Basic Grey Sugared Delectable, Making Memories Noteworthy
Alfabet: QK Cookie Cutter - Lemonade
Stämpel: Okänt märke
Band: Okänt märke
Övrigt: Piprensare, Stickles silver, love-märke

Allt utom stämpeln, love-märke, piprensarna och bandet finns att köpa hos PysselPassion. Om varan inte finns i webshoppen skicka då ett mejl till PysselPassion så ordnar vi det.

3 kommentarer:

  1. oo den är så fin den här LO:n..Ni är så fina och det blir så coolt när du varvat svartvitt och färgfoton.. plus att upprepning är snyggt.. och lemonade passar perfekt till detta.. !

    SvaraRadera
  2. Åh kors vad fin den här LOn är, toppen.

    SvaraRadera
  3. Gillade den massor! Jättefin på alla tänkbara sätt!

    SvaraRadera