måndag 27 oktober 2008

Bonusutmaning - bröllop

Nä, när ni ändå är här och kikar så tycker jag att vi petar in en bonusutmaning..

I helgen har det varit bröllopsmässa här i Norrköping och Pysselpassion var där med sin monter såklart.. Jag har altrat en bröllopskalender av en laptop, ja, det är mycket bröllop kors och tvärs..

Så här kommer en bonus som är en kortutmaning. Här är det bra kort som gäller..
Gör ett bröllopskort, det kan vara en inbjudan eller ett sådant man ger till brudparet, spelar ingen roll. Ett bröllopskort av någon sort.
Finns det några mer krav? Ja, någonting på kortet ska vara vin/mörkrött. Vad är upp till er, alla färger tillåtna utöver detta..

Några frågor?
Jaha, poängen, ja, alla som hinner hoppa på får en fempoängare. Sedan kommer jag lotta ut 2 stycken som får 30 poäng istället för bara 5.. random.org får avgöra var storkovan landar =)

deadline: tisdag 28/10 22:59
Bidraget skickas som en bifogad fil via mail till pysselpassion@gmail.com och filen får vara max 500x500 pixlar. Döp din fil till bröllop+ditt namn. Skicka vänligen bara in en bild per alster.

Seså.. sätt fart med pysslandet..

8 kommentarer:

 1. Åhhh, jag som precis beställt en bröllop stämpel från er. Den hinner ju inte komma juh... :-)

  SvaraRadera
 2. Den här utmaningen biter jag tag i, imorgon, nu ska jag hoppa isäng, det har varit en ansträngande dag, med stor spänning inför budgivnig på hus, känner mej helt utpumpad, men vi vann!!!

  SvaraRadera
 3. OOps..jag trodde det var ikväll det skulle vara klart! Har stressat för att det skulle bli klart..men nu är det inskickat!

  SvaraRadera
 4. Mitt är också inskickat nu..
  Enda chansen jag har till att pyssla är ju om kvällarna så då kan jag ju lika gärna fota och skicka in på samma gång.

  SvaraRadera
 5. Jag skickade mitt bidrag igår!

  SvaraRadera
 6. Gjorde mitt bidrag igår och så krascha datorn, hur typiskt är inte det på en skala ett till tre. Nåja nu har jag varit på jobbet och försökt få iväg bidraget. Också så hittade jag inget att reducera filstorleken med. Men nu har min underbara man fixat allt. Hoppas nu att bidraget kommer fram.

  SvaraRadera
 7. Jag mitt nöt glömde kolla bloggen i går, ja nu är det försent, jag börjar ju jobbet om 6 timmar,och före det ska jag hinna bada katten ,natta pojken och så sova lite.
  men jag känner ändå ingen som ska gifta sig snart,så det är lite svårare att få inspiration då tycker jag.

  SvaraRadera