onsdag 15 oktober 2008

Ni är fantastiska

.. Nu har deadlineklockan klämtat och i vår mailbox ligger 56 fantastiska bidrag.. Så mycket fint. Tänk vilken talang vi har i vårt lilla Sverige (och Nya Zeeland och Finland.. =D ). Nu är det fritt fram att blogga era bidrag om ni vill.

Jag som fixat med att dokumentera era poäng är jättetacksam för att ni alla varit så hjälpsamma och skrivit och förtydligat så bra i era mail. Detta har gjort mitt jobb mycket enklare! TACK.

Jag vill också berätta att butiken har problem med sin email. Just nu går inga mail fram alls. Ordrarna kommer fram men inga andra mail. Så har du något viktigt och angeläget till Pysselpassion så ring till butiken istället! Självklart jobbas det för fullt på en lösning till detta!

Tillbaka till idol.. ja, imorgon kommer jag alltså presentera den första veckovinnaren som inkasserar 75 poäng och en liten pysselvinst. Nästa vinnare kommer på fredag. Då kommer även topplistan upp med de 25 personer med flest poäng. Vi kommer också att lägga upp en slide/bildspel i bloggen med några av våra övriga favoriter!

Och på lördag är det dags för utmaning 2!

Återigen.. ni är toppen och det är så kul att så många vill vara med!

/Pysselpassion via Mahlin

10 kommentarer:

 1. Åh! detta är ju superkul! Skall bli spännande o se vad det blir för utmaning på lördag !=)

  SvaraRadera
 2. Vad kul att så många är med.
  Längtar redan tills nästa utmaning...

  SvaraRadera
 3. Jätte kul att vi var så många som var med =)
  Ska bli skoj att se hur alla har gjort sina LO. Kan inte vänta tills nästa utmaning hihi..

  SvaraRadera
 4. håller med dom andra...himla skoj det här....å det ska bli såå spännande å se bidragen....jag ser oxå fram emot nästa utmaning...IDOLfantast som jag är...

  SvaraRadera
 5. Åh vad spännande! Detta är verkligen jätteroligt!

  SvaraRadera
 6. Ja det är superspännande, tummen upp för er som ordnar det här.

  SvaraRadera
 7. å tack för allt jobb ni lägger ner för å inspirera oss att skapa nått nytt varje vecka :-D ser framemot lördagens utmaning :-D

  SvaraRadera
 8. Håller med med Fnyz!!Jag tackar också för allt jobb som ni lägger ner åt oss...Att komma på utmaningar varje vecka är strongt gjort!!Har haft en scrapsvacka här i en månad nästan...roligt att igen få utöka mina LO.s...;-) Ser framemot lördagen!!:-)

  SvaraRadera
 9. Åh det blir så spännande att se vad nästa utmaning blir!!!

  SvaraRadera
 10. Å vad kul det ska bli att se! Så himla glad jag blev när jag såg att jag fått poäng i utlottningen! Jippiii!

  SvaraRadera