torsdag 20 november 2008

Veckovinnare 1 - Vecka 6

Puh.. Det blir bara svårare och svårare för varje vecka. Ni var duktiga redan från början men ni växer och utvecklas för var gång också.. Allt är så himla fint!


Innan vi presenterar första veckovinnaren så tänkte jag bara påminna om att nästa vecka är finaldags.. om nu någon hade missat det.. De som hamnar på topplistan är de som går vidare till finalen! Min lista med 69 namn kommer att minimeras till lite mindre än hälften av det.. Sorgligt men sant.

Väl i finalen sedan kommer vi att gå efter en annan poängskala! Mer om det på lördag men alla i finalen har lika stor chans att vinna hela alltet!nu till veckans första vinnare.
Här är en tjej som skickat in supervackra alster vecka för vecka! Denna omgång tog hon sig an den kluriga och svåra utmaningen för de utan kitt och gjorde en jättevacker LO. Den egna dekorationen och doodlingen är underbar! Vinnaren är...
Grattis Annelie =)
Jag mailar dig!Ikväll lottar jag ut bonuspoängen också.. Ha en fin torsdag.

10 kommentarer:

 1. helt fantastikt vacker LO... Stoooort grattis!!!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Fantastiskt att du fått med alla saker!

  SvaraRadera
 3. Oj va fin!
  Stort grattis! ! =)

  SvaraRadera
 4. Jättefin!!!

  En liten fråga bara. Får man reda på hur mycket poäng man lyckats skrapa ihop även om man inte går till final?

  SvaraRadera
 5. Det går bra att maila och fråga om sin poäng om man inte kommer till final. Men man får då vara beredd på att det kan ta en stund innan jag svarar..

  SvaraRadera