fredag 7 november 2008

Pysselpassion Idol - Vecka 5

Veckorna rusar iväg.. det är ju snart ett nytt år!

OK, vi kör på direkt..

Vecka fem blir det bara en utmaning. Temat i idol var rock.. så

Utmaning vecka 5:

Denna gång vill vi att ni skapar ett bidrag som är/innehåller -

* Svart! (majoriteten av ditt bidrag ska ha färgen svart, alltså minst 51 %)

* Stygn- Du ska ha sytt någonstans på din layout eller dekoration.

* Nitar eller nålar – Ja, det är lite rockigt med metall och här har vi specificerat till nitar eller nålar, någonstans på ditt bidrag.

Bonusprodukt:
Tyg (hit räknar vi tyll men inte filt)

En viktighet till. Ni som beställt kittet. Orderpoängen för kittet kommer att ingå sedan vecka 6 när det är dags så inga poäng kan ges för kittköp denna vecka!

När du mailar in ditt bidrag vill vi att du skriver några rader om ditt bidrag till exempel var man hittar nål/nitar, det sydde och bonusprodukten om detta inte är uppenbart. Om du har dold journaling vill vi gärna att du skriver en liten resumé av din text till oss i mailet.. Är du berättigad till någon annan poäng (order hos PP, stämpel från PP eller bonusprodukt) så måste du ange detta i ditt mail.


*******

Vi uppmuntrar fantasi, kreativitet och egna lösningar, så länge som du även uppfyller tävlingskraven.

Du får självklart göra båda utmaningarna MEN du kan bara tävla med ETT bidrag!

Hur är det nu med de där 24 timmarna den här veckan då? Ni är ju vana vid någon extra timme sådär så deadline för inlämning inom 24 timmar är söndag 9/11 kl. 11.00. Absolut sista inlämning är onsdag 20:59

Kom ihåg att läsa reglerna noga, det är upp till er själva att ha koll. När ni skickar ert mail med ert bidrag betyder det att ni har läst och accepterat reglerna. Har du några frågor så ställ dom via mail eller i tråden Pysselpassion Idol FAQ.

Du skickar ditt bidrag som en bifogad fil via mail till pysselpassion@gmail.com . Filen får vara max 500x500 pixlar. Döp din fil till Vecka5dittnamn. (Till exempel Vecka5MahlinAndersson) Även ditt mail bör vara märkt med detta som titel/ämne. Endast en bild per alster. För att vara säker på att få rätt antal poäng så förtydliga i ditt mail vad du använt/gjort för att tjäna in dina poäng.


Lycka till från Pysselpassion med DT via Mahlin

Och här kommer den lilla luriga extrabonusen.. nå, det var Lars som åkte ut, trots att han sjöng Nirvana.. nå. Inspireras av Nirvana (bandet, skivorna, personerna eller låtarna … du motiverar hur i ditt mail) och få en extra femma!

10 kommentarer:

 1. Tjatig som man är, men det måste vara ett alster (alter)? Lr kan man göra en Layout?? =) Trögtänkt som man är.. hahah

  SvaraRadera
 2. Du kan absolut göra en Layout eller ett kort! nemas problemas.

  SvaraRadera
 3. Vilken kulig utmaning det var.... är klar.. men fotar i morgon... länge leve Curt Kobain i våra sinnen =)

  SvaraRadera
 4. Som vanligt så sitter jag uppe halva natten för att få in mitt bidrag innan kyrkan imorgon,men nu är det ivägmailat ,och jag blev riktigt nöjd med min Lo,det är så coolt att jag redan efter förra veckans utmaning kom på idén till den här sidan,men sen blev det inget av för jag trodde inte jag hade ett visst foto,men nu hittade jag det.
  *glad*

  SvaraRadera
 5. Fick iväg mitt bidrag i går men det var ingen lätt utmaning tycker jag! Idag har vi julpysselträff (med julmat också!)här, ska bli så kul!

  SvaraRadera
 6. Japs! Med en timme till godo så har jag skickat in, trist för fotningen bara i detta gråväder.... men jag är supernöjd =).. vilken tillfredsställelse ett gott litet "hantverk" kan ge.. *visslar nöjt*

  SvaraRadera
 7. Nu är mitt bidrag inskickat. Jagtyckte att detta var en suprrolig utmaning! Visste precis vilket foto jag skulle använda!

  SvaraRadera
 8. Sådär ja, nu var mitt bidrag inskickat det med! :)

  SvaraRadera
 9. Liten fråga. Räknas häftklammer som nitar eller nålar?

  SvaraRadera
 10. Sandra: javisst.. det är ju en nit om något =D

  SvaraRadera